Instagram viewer and editor

#internationalproduct

Instagram Photos and Videos
. Mengapa anda perlu detox pro ni???😚 Haarr.😏.. baca..! 😎Jangan malas taw!! 😌Banyak kebaikan untuk u olls.. 😍laki ke perempuan ke boleh ambk trudolly by fazura ni taw! 🙏 . 📲Wasap untuk order 0145127751
Advertisement
Advertisement
Kebaikan dan Kelebihan Spirulina: . - Membantu meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi. . - Mencegah kerosakkan hati . - Membantu mengurangkan keradangan . - Membantu mencegah penyakit kanser . - Menurunkan kadar gula dalam darah . - Mengurangkan tekanan darah . 🙅wasap untuk order detox pro 0145127751
Advertisement
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuchong #marykaysubang #marykaypj #marykayshahalam #marykaylife #marykaycantik #liquidfoundation #liquidfoundationmurah #foundationluminious #makeup #flawless #glowingskin #awetmuda #jomcantik #healthskin #sensitifskin #masalahjerawat #bestproduct #marykaybestseller #internationalproduct #topquality #top5globalskincarebrand #positivevibes #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #financialfreedom #independentwomen
Mary Kay Mineral Powder Foundation is the best. MPF ni sesuai untuk semua jenis kulit, especially kulit yg sensitif, berjerawat, berminyak dan kulit kering. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri sepanjang hari dan diuji oleh ahli dermatologi. Jom dapatkan Mary Kay Mineral Powder Foundation utk tampak lebih glowing dan flawless giteeww. Nak cantik kena lah berkorban betul tak. Hihihi. Berminat boleh laju laju pm sis okay. 😉👌😘 . . DM / Whatsapp: 💄Eyla (MK Beauty Consultant) 📲011-23866848 #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuchong #marykaypj #marykaysubang #marykayshahalam #marykaylife #marykaycantik #jomcantik #healthskin #beautyskin #flawless #glowing #mineralpowderfoundation #powdermurah #makeupmurah #bestpowderfoundation #bestproduct #topquality #internationalproduct #top5globalskincarebrand #skincare #skinsensitif #masalahjerawat #awetmuda #marykaybeautyconsultant
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuchong #marykaylife #marykaycantik #liquidfoundation #mattefoundation #foundationmurah #flawlessskin #glowingskin #beautyskin #jomcantik #bestproduct #topqualityproduct #top5globalskincarebrand #internationalproduct #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #financialfreedom #laraalana #yusufiskandar #neelofahijab #sazzyfalak #naddyrahman #skinsensitif #marykaybeautyconsultant
CHASE A RAINBOW™️ BODY CARE SET! 💜 Mengandungi body wash, body lotion dan body mist yg membuatkan badan anda terasa wangi dan segar sepanyang hari. Especially Body Mist dia yg sangat wangi dan tahan lebih lama. Saiznya juga sesuai utk travel. Berminat boleh roger sis yeee. 😘💋 . . DM / Whatsapp: 💄Eyla (MK Beauty Consultant) 📲011-23866848 #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #bodycare #setbodycare #bodylotionmurah #bodywashmurah #bodymistmurah #beautyskin #healthskin #bestproduct #top5globalskincarebrand #internationalproduct #topqualityproduct #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #financialfreedom #laraalana #helizahelmi #neelofahijab #naddyrahman #sazzyfalak #thebestbodycare #positivevibes #marykaybeautyconsultant
Rata rata ramai tahu vitamin C memang baik untuk kita. Malah ada yang mengambil vitamin c sebagai suplemen dan ia banyak membantu merawat kulit dan juga badan kita. Kini dengan formulasi baru Timewise Replenishing Serum+C. Serum ini kaya dengan antioksidan dan pati campuran pelbagai botanical efektif mengandungi kadar vitamin c yang tinggi. Ia mampu melindung kulit daripada kerosakan disebabkan dari radikal bebas dan membuat kulit wajah yang lebih terserlah. Bulan ini juga ada promo yang menarik. Nampak tak purse orange tu, comel kan. Kalau nak tahu lebih detail best promo bulan ni boleh cepat cepat roger sis sebab promo ni sampai hujung bulan ni jee. Rugi kalau tak grab. Cantik pun dapat, free gift pun dapat. Berminat boleh pm tepi. Gunite beauties. 😘💋 . . DM / Whatsapp: 💄Eyla (MK Beauty Consultant) 📲011-23866848 #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #flawlessskin #glowingskin #beautyskin #healthskin #vitamincserum #awetmuda #skinsensitif #masalahjerawat #financialfreedom #positivevibes #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #topqualityproduct #bestproduct #top5globalskincarebrand #bestskincare #internationalproduct #helizahelmi #neelofahijab #marykaybeautyconsultant
MARY KAY BRUSH COLLECTION! Best kan? Beli berus dapat bag sekali. Boleh selitkan macam macam barang makeup dalam bag tu. Nak travel pun senang, mudah dibawa ke mana mana. . . Terdiri daripada: ✔️Powder brush ✔️Blusher brush ✔️Eyeliner/Eyebrow brush ✔️Corrector brush ✔️Concealer/Eyeshadow brush . . DM / Whatsapp: 💄Eyla (MK Beauty Consultant) 📲011-23866848 #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #brushcollection #makeupbrush #bestproduct #topqualityproduct #internationalproduct #top5globalskincarebrand #positivevibes #financialfreedom #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #nuexrosli #syedewa #marykaybeautyconsultant
Mary Kay®️ Mineral Cheek Color Duo, warna yg sangat sangat sweet. Blusher ni juga salah satu favorite sis. Ada dua jenis warna, Ripe watermelon and Juicy guava. Mineral cheek color duo ni menawarkan matte blush and pearlized highlighting shade. Bestnyaa, 2in1 plak tu. Diperbuat daripada bahan mineral dan bahan semulajadi. So sesuai sangat la utk semua jenis kulit. . . KELEBIHAN: 🍉Warna yg bertenaga dan sesuai utk semua warna kulit dan kesan glowing. . 🍑Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade. . 🍉Boleh digayakan secara nipis atau terang utk kelihatan nampak lebih berani. . 🍑Warna yg tahan lebih lama. . Berminat? 😊 Jom contact sis ! 👍😘 . . DM / Whatsapp: 💄Eyla (MK Beauty Consultant) 📲011-23866848 #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #blusher #mineralcheekcolorduo #beautyskin #bestproduct #topqualityproduct #top5globalskincarebrand #internationalproduct #positivevibes #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #financialfreedom #marykaybeautyconsultant
Mary Kay Clearproof®️ Set clearproof ini sesuai untuk anda yang menghadapai masalah kulit wajah yg berjerawat (jerawat batu, jerawat merah, jerawat pasir, jerawat bernanah) dan juga yg mengalamai masalah resdung yg kritikal. Jika anda menghadapai masalah spt di atas, wajib cuba set clearproof acne skin from mary kay yg super best! Make your skin smile. 😊👍💋 . . Terdiri daripada: ➡️Cleanser ➡️Blemish control toner ➡️Pore-purifying serum ➡️Spot solution ➡️Oil free moisturizer ➡️Deep-cleansing charcoal mask . . DM / Whatsapp: 💄Eyla (MK Beauty Consultant) 📲011-23866848 #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #clearproofskincare #flawless #beautyskin #bestskincare #topqualityproduct #internationalproduct #top5globalskincarebrand #positivevibes #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #financialfreedom #marykaybeautyconsultant
The smartest girl is the one who knows what she wants, what she needs and what she has to do . Thinking about being a new founder? The next founder? Mention any products, I ensure you’ll be one . 011 12212328 💵 https://api.whatsapp.com/send?phone=601112212328 . #yourfriendlyimporter #businessdealer #jenamasendiri #internationalproduct
. Yuhuuuu..! Trudolly in the house! 💃Siesly sis tak tipu,ramai yang berebut2 nak cantik macam ladyboss kita,missfazura ..ada yg tak sabar tgu trudolly sampai! Sbr sygggg..sis otw pos utk u olls 💕💕 nah ,sis payung sikit..yg lain tgk terngaga je ke? Rugi tak try ,cantik semulajadi okeyh?! 🙏 . 🌸RM99 (SM) RM105 (SS) FREEPOS . 📲wasap utk order 0145127751
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #beautyskin #makeup #lipstick #gelsemimatte #top5globalskincarebrand #topqualityproducts #bestproduct #internationalproduct #financialfreedom #positivevibes #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #marykaybeautyconsultant
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaylife #marykaycantik #lipstick #gelsemimatte #beautyskin #bestproduct #topqualityproducts #top5globalskincarebrand #internationalproduct #enrichingwomenslives #discoverwhatyoulove #positivevibes #financialfreedom #independentwoman #marykaybeautyconsultant
Set Day Cream and Night Cream🌷🌷 1/ Day Cream for normal skin with Vit E **can make your skin more moisturizing and nourishment. Helping to prevent premature skin damage as a result of harmful UVA and UVB sun exposure. Can make you more youthful and revitalized complexion. **active Ingredients; palm oil, vit e, dead sea salt, locust bean, sunscreen, aloe vera 2/ Revitalizing Night Cream **cream texture. It can repair itself. Prevent wrinkles. Skin is smooth, visibly revitalized, more radiant and youthful complexion is revealed. **active Ingredients; beech tree buds, honey, dead sea salt #deadseasalt #deadsea #jordan #internationalproduct #bestseller #love #beyobeautiful #natural #naturalingredients #facialcare #daycream #nightcream #moisturizing #protection #antiwtinkle #moreyouthfulskin #rivagemalaysia
Start your morning with this fuel and fibre packed oats bowl creation 😍@sarahfitfoodie serve in our original CocoBowlz coconut bowlz 🌴and with our coconut palm spoon 😍 . checkout our CocoBowlz products at www.cocobowlz.com.au . #CoconutBowls #SustainableProducts #EcoFriendlyProducts #VeganProduct #PlantBasedVegan #ThingsIWant #VeganEats #VeganLife🌱 #oats #fibre #musclebuilding #CoconutShell #CoconutProducts #CoconutLife #InternationalProduct #Cleaneats #AcaiBowls #SmoothieLife #HealthyBodyHealthyMind #HealthyBodyHealthyLife #HolisticLife #WishList #IWantFood #BreakfastBowl #BreakfastTime☕️ #HealthyTreats #NaturalProducts #NaturalFood #bodybuilding #bulking
A yummy Buddha Bowl meal idea...Why not give this delicious creations by @fitfoodiekae a go: . Vegan Chik’n. Mango. Asparagus. Roasted Potatoes. Wild Greens and Spinach. Dill. Cilantro Avocado Vinaigrette w Pomegranate Drizzle. Sprinkle withpomegranate and serve in a CocoBowlz coconut bowl! . Checkout our CocoBowlz range www.cocobowlz.com.au #CoconutBowls #cocobowlz #SustainableProducts #EcoFriendlyProducts #VeganProduct #PlantBasedVegan #ThingsIWant #VeganEats #VeganLife🌱 #pomegranate #CoconutShell #CoconutProducts #CoconutLife #InternationalProduct #SmoothieBowl #buddhabowl #SmoothieLife #HealthyBodyHealthyMind #HealthyBodyHealthyLife #HolisticLife #WishList #IWantFood #BreakfastBowl #BreakfastTime☕️ #HealthyTreats #NaturalProducts #NaturalFood #sustainabledesign #antioxidants
. Haaa sapE nak cantik macam fazura?? Cepat grab trudolly!! Kini rahsia kecantikan fazura telah diformulasikan dengan terhasil nya trudolly!! 💃💃 Woow!! Hari2 masuk order trudolly ni yunk! 🙏 Detox pro untuk dapat badan ideal,beauty booster untuk kecantikan kulit yang halus dan mulus giteww!! 😘😘 . . RM99 (SM) RM105 (SS) . . 📲0145127751