Instagram viewer and editor
Dimensions 640x640
Advertisement
7 Comments
@krkubale Indeed 😔
1 week ago
This is so sad!
1 week ago
@nailpolish_and_buns Ihan valtavia jengejä en ole nähnyt vaikka seudulla asunkin ja aktiivisesti liikun, mutta näillä seuduilla asuu niin paljon nuoria lapsiperheitä, että jotain liikehdintää lähivuosina on väkisinkin odotettavissa. "The youth are getting restless". Mutta sehän ei tähän anarkistien hölmöilyihin varsinaisesti liity - he osaavat urpoilla yli kuntarajojen.
1 week ago
@nailpolish_and_buns Niinhän se usein menee, että norkoilijat, rähinälaumat, öyhöttäjät ja suunsoittajat tekevät mitä tekevät - hiljainen enemmistö maksaa viulut.
1 week ago
Me ei voida kansana sulkea silmät eikä ole reilua että opiskelijat, töissäkäyvät joutuvat aina kärsiä.
1 week ago
Minua harmittaa että asia jää tähän. Suomalaiset osaavat ainoastaan olla pahoillaan. Nyt meidän täytyy yhdessä kääriä hihat ylös ja parantaa asiat! Suurta ihmettelyä herättää että miksi kukaan ei ole välittänyt näistä valtavista jengeistä jotka iltasin liikkuvat tällä alueella?
1 week ago
Vihoviimeistä äpäröintiä.
1 week ago
1 week ago

Description

Pitikö tuokin nyt polttaa?!?! Järrrrrkyttävän karmea näky. Viikin legendaarisesta rengasgorillasta oli tänä aamuna jäljellä vain hiiltynyt luuranko. Lienee vain muutama vaihtoehto: 1.) nuorisolla oli taas tylsää, 2.) känninen 'hauska' idis, 3.) jonkin suunnan aktivistit ovat taas pahoittaneet mielensä jostain, 4.) syttyi itsestään (no just, taatusti) tai 5.) hallittu alasajo (jälki ei näyttänyt kovin hallitulta). Uskoisin vaihtoehtoihin 1-3. Syylliset varokoon! Gorillan haamun raivolla ei ole rajoja. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan tapauksen etenemistä. ---------------------------------- #viikingorilla #viikki #tuhopoltto #nuoriso #känniidea #aktivismi #rikosjarangaistus #olisikirveellätaastöitä #lynkkausmieliala
23 Normal
Advertisement
Advertisement